Xmas 3 Spirit фест в Пловдив от 25 до 27 Декември

Краят на годината е време за равносметка, време за всеки поел по пътя си да се събере отново с близки и любими хора, време за празници и време за поглед към вътрешното "Аз".

Тази година, като продължение на миналогодишното събитие провело се на същото място за пръв път в един формат се обединяват 3 от най успешните български фестивала: WakeЪп! Open Air Festival, Transfiguration Festival и Kapana Fest, както и 3 от най-култовите пловдивски клуба: Bee Bop Café, Apartment101 Cofe@Bar, No Sense и Numbered Days Booking, за да ни представят Xmas 3 Spirit Festival. Три фестивала с различни визия, дух и концепция ще се обединят в един по-голям тридневен фестивал и ще представят идеята си за добро прекарване и коледен дух.

________________________________________

WakeЪп! Open Air Festival

25 Декември

През последните 5 години WakeЪп! се превърна от парти в един от най-големите фестивали в България, като на 25 декември, Коледа, ще украси елхата, но този път в Операта на Пловдив, а не в гората. Ще има и десетки малки подаръци, като билети за шестия WakeЪп! фест през 2016, както и много WakeЪп! аксесоари.

На сцената ще се изявят:

Emil Prize & MC HEMA

Wosh MC & Yoko

Hilla

After Eight

Official Pre Party @ Apartment 101

 

 Transfiguration Festival

26 Декември

Първото издание на Transfiguration Festival в планинското село Долен беше едно от най-важните събития тази година.

Въпреки своята многопрофилност, в основата на преживяването Transfiguration несъмнено се намира музиката. През втория ден на Коледа ние ще видим нейното по-твърдо лице.

На сцената ще се изявят:

Odd Crew

Nameless Day Ritual

MINDOWN

Gabana

Riffeljack

Official After Party @ NoSense

 

Kapana Fest

27 Декември

Без никакво съмнение Kapana Fest, който даде амбициозна заявка да се превърне в един от знаковите европейски улични фестивали е явлението на 2015, което успя да се открои измежду наситената от събития концертна фестивална програма. 25000 души посетиха пилотното четиридневно събитие през юни и няколко месеца по-късно – през септември 40000 оживиха душата на квартала за три дни, за да направят от Kapana Fest най- бързо прогресиращият уличен фестивал, събрал в програмата си десетки изпълнители, домашни работилници, танцови формации, улични артисти, дизайнери, меломани...

На сцената ще се изявят:

Ostava

Milenita

4? (4 Questions)

Prnrml (Paranormal)

Official Pre Party 12:00-19:00h, Soul Searchin' Xmas Vinyl Bazar @ Bee Bop Cafe

_______________________________________

Мястото е Концертна Зала Държавна Опера Пловдив. Това е сградата на бившия Партиен дом на площад Централен 1 до хотел "Тримонциум".

Лица под 18 години ще бъдат допуснати само с придружител и попълнена декларация от родител или настойник.

Билети за първия ден (WakeЪп!) ще намерите само на място на цена 5 лв. За втория и третия ден (Transfiguration и Kapana) може да намерите на предварителна продажба в мрежата на "Eventim" на цена от 12 bgn за една вечер и в деня на събитието или на място на цена от 15 bgn.

Трите дни са 25, 26 и 27 Декември. начален час 19:00.

25-27.12.2015 (Петък-Неделя)

Врати: 19:00

Старт: 20:00

Билети: Eventim и на място

Концертна Зала пл. Централен 1 (Бивш Партиен дом)

 

MetalHall

Leave a reply