WRONG FEST 2016 с трета официално потвърдила група

Wrong Fest обявиха трета официално потвърдила група (след гръцките и румънските рокери от NIGHTSTALKER & ROADKILLSODA ) за четвъртото издание на фестивала, който ще се проведе на 25 и 26 юни, някъде в периферията на София.

Групата е българска – MACROPHONE с типичен alternative / indie саунд. След по-малко от 2 седмици групата ще подрява британската рок група THE SUBWAYS в club *MIXTAPE 5*.

MACROPHONE е инди алтърнатив банда от София, създадена през 2006-та от Никола(китари) и Алан(вокали). В продължение на няколко години работят по дебютния си албум, Contract For a Contact, който пускат в края на декември 2010 и е приет много добре от критици и фенове и може да бъде свален безплатно оттук:
https://macrophone.bandcamp.com/album/contract-for-a-contact

Останалите членове на групата са Георги Марков (барабани) и Милен Методиев(бас)
Групата планира издаване на EP през 2016-та, като първата от песните, This Field (I Don't Know), вече е качена за свободно сваляне тук: https://macrophone.bandcamp.com/album/pre-releases-2016

Още могат да бъдат закупени двудневни билети за Wrong Fest 2016 тип „рано пиле” в мрежата на TICKETLOGIC.BG. Струват 35 лв, а след изчерпването им, организаторите ще пуснат още 400 двудневни билета от 45 лв.

Очаква се да бъдат обявени поне още  поне 11 групи, между които и хедлайнерите.

MetalHall

Leave a reply