Wartime ще подгряват Leaves' Eyes и Atrocity

Родната траш метъл банда Wartime ще има честта да подгрява Leaves' Eyes и Atrocity на концерта им, който ще се проведе в софийския клуб Mixtape 5 на 27 октомври.

Wartime е една от най-обичаните български групи от екстремната сцена. Те определят стила си като техничен траш метъл, а началото им е поставено през 1997 г. От тогава до сега бандата е претърпяла множество промени, като дори някои от членовете и са сменяли инструментите, на които свирят.

След дебютното ЕР "Perfect World" (1998) и двете демо-та "Entrapment" (2000) и "Preordained Game" (2006) през 2010 г. на бял свят се появява "Against Destiny" - отличен албум на много високо ниво с 24-каратов техничен траш метъл. Три години по-късно Wartime се затвърждават като водещи експериментатори у нас с още по идейния "Solar Messiah" (2012), обединяващ в себе си траш, пауър и прогресив елементи.

wartime

700 билета за концерта на Wartime, Leaves' Eyes и Atrocity са в продажба от 21 август, ексклузивно в мрежата на EVENTIM в цялата страна. До края на месец август те бяха на специална промо цена от 35 лева, а от 1 Септември се продават на цена от 40 лева, докато последните 300 ще са на цена от 50 лв.

Местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg.

MetalHall

Leave a reply