Voltage с превю на новата си песен

Младата траш метъл група Voltage изкара малка част от студийния запис на най-новото си парче "Fear Me". Тийзърът е качен в Instagram профила на фронтмена на бандата Борислав Захариев и може да го чуете на следния адрес: http://instagram.com/p/d7jScHxVh3/# .

Песента е записана в студиото "НаВилата" при Александър Наков, а мастеринга ще бъде направен от Николай Велев. Групата още не е изкарала парчето в студиен вариант поради технически причини, но в най-скоро време и това ще стане. Дотогава може да видите концертното му изпълнение тук:

Voltage

Група Voltage е млада траш метъл банда, създадена на 28 февруари 2011 година в град Дупница. Бандата има 13 авторски парчета, но също така и прави кавъри на известни групи като Metallica, Megadeth, Slayer, Pantera и други. Групата се е изявявала на много места, като например „Поп-рок фест" в Несебър, "S'cool rock fest" в Пловдив, "Rock It Marathon" в София, „Коко рок фест” в Кърджали, "Let's rock it" в Добрич, както и на конкурса на Д2 - "Голямото междучасие 4". Към този момент на групата предстои много важно участие на On Fest 2013 година, който ще се състои на 22 септември.

MetalHall

Leave a reply