THE SUBWAYS и MACROPHONE в MIXTAPE 5 утре

Британската ударна пънк-поп команда THE SUBWAYS пристига в София за да изпълни обещанието си, след като нa Wrong Fest 2015 не успя да излезне на сцената, заради проблем с главния генератор. За да няма разочаровани техни български фенове, организацията на фестивала раздадоха безплатни покани на всички заявили желанието си да присъстват на този концерт в замяна на фестивалните им гривни – малко над 400 човека.

THE SUBWAYS се завръщат в родината ни, въоръжени с дванайсетте чисто нови парчета от своя едноименен, четвърти по ред албум, излязъл преди 6 месеца. Това е първото издание на троицата, което фронтменът Били Лън продуцира лично, на база добития опит от колаборациите с продуцентите Буч Виг и Стивън Стрийт, извършили чудеса за звука на Nirvana и, съответно, Blur. Албумът е своеобразна равносметка на десетте турбулентни години чистосърдечна пънк/алтърнатив тресня, изминали от дебюта „Young for Eternity, който даде на света хита Rock & Roll Queen. Kerrang го определя като (цитираме) „near-perfect, punk-spirited noise“. Така е и редно – никой пънк не бива да е перфектен.

Очаквайте безпощаден звуков побой утре в голямата зала на клуб MIXTAPE 5. Концерта ще започне в 21:00 с българската инди/алтернатив група MACROPHONE.

Билетите са пред привършване – остават около 150 бройки и могат да бъдат намерени в мрежата на ticketlogic.bg. Цената им е 35 лв.  Ако останат за утре на място ще струват 40 лв

MetalHall

Leave a reply