The End Of Consciousness - прощално EP от Formless Reality

Софийската мелодик/прогресив дет банда Formless Reality вече не съществува. Това е лошата новина.

Добрата новина е че, въпреки това ще имаме възможността да се наслаждаваме на виртуозните изпълнения и вдъхновените композиции на Антон Рекарски и компания. Групата пусна пусна своето EP The End Of Consciousness, състоящо се от 3 парчета за свободно слушане (а в момента и теглене) в soundcloud.

Ето какво сподели бандата на facebook страницата си:

Колко пъстър и непредвидим може да бъде един човешки живот. С времето си даваме сметка, че колкото и да държим под контрол съдбата, всъщност сме едни безучастни зрители на нейните приумици.
Преди четири години бяхме приятели, обединени около една обща идея. С времето песните и приятелството ни придобиха все по- сериозни очертания. Не може да не се гордеем от това, което направихме заедно. Споделихме една сцена с толкова много отлични банди. Намерихме толкова много нови приятели. Получихме толкова много подкрепа. Открихме колко мотивираща може да бъде позитивната енергия, с която ни наградихте.
В крайна сметка пътищата ни отведоха в различни посоки и вече не можехме да правим това, което толкова много харесваме. Понякога си мисля, че се изгубихме безвъзвратно в живота. Друг път си казвам, че навярно така е трябвало да се случи за да остане един прекрасен спомен от едни прекрасни години. Може би пътищата ни ще се пресекат отново някой ден, кой знае?
С настоящото ЕР искаме да благодарим на всички за това, че бяхте съпричастни с Formless Reality. Изказваме нашата най- искрена признателност за подкрепата, с която ни дарявахте.
Благодарим ви!

Благодарим ви за качествената музика, момчета! Екипът на MetalHall ви желае успехи в бъдещите ви проекти! Stay metal!

Victor Nord

Leave a reply