Sense Of Rock 2013

От 13-ти до 15-ти септември на Националния хиподрум в град Банкя ще се проведе фестивалът „Sense Of Rock”. Тази година в него ще участват само банди от родната рок и метъл сцена. До момента е ясно, че ще забият:
Бараби Блус Бенд, Подуяне Блус Бенд, Високо, Фобос, Каталог, Епизод, Торнадо, Ренегат, Милена, Хадес, WARTIME, Монолит, SEVI, Диана Експрес, Х–Атлас и други групи, които ще бъдат обявени на 15-ти август.

Фестивалът ще стане факт благодарение на Илиев Мюзик Ентъртеймънт, които се занимават с организиране и провеждане на музикални събития, както и на цялостни шоу програми, а от услугите им се възползват клиенти от цял свят.

Теренът е идеален за подобен тип събития, като може да събере спокойно над 30 000 гости. Ще има организиран напълно безплатен къмпинг, на площ от 20 000 кв. метра, където могат да се разположат над 5000 палатки. Също така ще има и зона за каравани, като престоят им ще се заплаща по 20 лв. на ден. За съжаление, поради технически причини от организаторите обявиха, че до караваните няма да може да се прекара вода, но ще има табло, от което да се захранят с ток.

Целият фест ще бъде заснет и освен това ще има възможност да се излъчва на живо, както по телевизията, така и в интернет, с Full HD качество.

За гостите ще има най-разнообразни забавления, теренът е подсигурен с Wi-Fi покритие, също така ще бъде изградена втора сцена за млади таланти с подсигурени музикални инструменти.

Билетите за фестивала вече са пуснати в продажба като до 11-ти август са на промоционална цена от 30 лв. за 3-те дни. От 12-ти стойността на билетите ще бъде: за един ден – 25 лв., за два дни – 35 лв., а тридневните ще струват 45 лв. Децата до 12 годишна възраст ще влизат безплатно, но само с придружител, който си е купил билет и е попълнил декларация. Билети можете да закупите от мрежата на Ticket Pro.

Повече информация можете да откриете във Facebook страницата на фестивала.

MetalHall

Leave a reply