PSS с нова акустична версия и концерт

PSS ще представят за първи път акустичен вариант на своята песен „Не го мисли”. Това ще се случи ексклузивно на живо в предаването „Джинджифил” по радио София, БНР, на честота 94.5, на 14 май, четвъртък, от 19ч.

PSS (Сандра Петрова - вокал, Лени- китара, Константин Савов - барабани и Светослав Димитров -бас) стоят зад първия лайв Youtube концерт в България. Звученето им все повече се ориентира към модерния хард-рок и допълва водещата концепция на PSS да се придържат към и да възродят аналоговото звучене. Ще го чуем в следващото парче, което е в начална фаза на продукция. В момента групата записва барабаните по интересен винтидж начин.

Още тази седмица приятели и гости на Sofia Live Club ще се съберат за рождения ден на клуба на 15 май в ритъма на рока на PSS ден преди концерта им в събота, 16 май, когато ще ги слушаме на живо в столичния клуб Fans.

Група PSS е създадена през 2005 г. в Солун с един училищен проект, който по-късно е преименуван на Pimp Switch Sequence (PSS). Името идва по време на една разходка към връх Олимп. То симовлизира желанието на бандата да върне аналоговото звучене с истински инструменти.
От началото на 2014 PSS се установяват трайно в София. През същата година пускат авторските парчета „Мечта”, „Не го мисли” и „Краят на дъжда”.

Още информация за PSS, снимки и музика можете да намерите на:
Официална страница: http://www.pss-band.com
Facebook: https://www.facebook.com/PimpSwitchSequence

TagsPSS
MetalHall

Leave a reply