Odd Crew - Beyond the Shell 2012

Odd Crew - Beyond the Shell (2012)

Явно Odd Crew не могат да правят лоша музика, нищо, няма да им се сърдим! Албума на групата Beyond the Shell от миналата година е коренно различен от We Are What We Are(поне според мен). Тук момчетата са се отърсили от влиянието "DOWN", музиката им е станала много по тежка и технична, китарните солото са много по-добри, а барабаните в пъти по-брутални, с една дума - ЕВОЛЮЦИЯ!

В Beyond the Shell групата е решила да заложи на техниката и креативноста за сметка на чуждите идеи. Най-важното от всичко е, че с този албум Odd Crew показват, че са същата група от преди няколко години, но с тази разлика, че сега са много по-зрели и заслужено едни от най-добрите!

За това време момчета се утвърдиха като една от обичаните и добри български групи които не правят компромиси със звученето на музиката си. Както само можете да видите тук и обложката е много по-добре изработена и по-богата, но в никакъв случай не е претрупана с излишни елементи.

За финал ще пожелая на групата да продължава да прави все така смазващо добра музика и най важното: Strength, Pride, Respect, Family

MetalHall

Leave a reply