Obsidian Sea, Sativa, Brond

Трети юни: Obsidian Sea, Sativa, Brond @ Mixtape 5

Последно повикване за три крайно интересни млади родни групи.

Ако си ги слушал/а вече, то вероятно в момента ти се вие свят от идеята как биха звучали едни след други – и правилно.

Brond  цепят с чиста, неподправена, вулканична ярост и енергия, и в гордите им редици от четирима са сплотени отломки от ключови банди като Mental Architects, der hunds, GRДD, КПД-0. Изобщо, ама изобщо не си поплюват, ами направо избиват зъби - ако не внимаваш как куфееш, може и буквално.

Sativa  са в другия край на спектъра , филм във филма, инструментална психеделия от друг свят, която съвсем спокойно може да възпроизведе ефекта на едноименното растение, че и повече. Припомняме, че можеш да чуеш за какво става дума в тяхното дебютно EP 100 Years After Never. Днес ще е специален ден за тях, защото за първи път ще излизат с новия си барабанист Росен Рангелов.

ПП: А ако ти се стори, че виждаш двойно, значи всичко е наред.

Obsidian Sea  концентрират цялата сила на сдържания вътрешен мрак. Наскоро изкараха втория си албум Dreams. Illusions. Obsessions  и ако тогава не си бил/а в Mixtape, то сега е моментът да се наградиш с дълбок дуум.

Сериозно, не мога по никакъв начин да предвидя как ще подейства тази комбинация, но пък и сряда е идеален ден да се обречеш на малко световъртеж.

Събитието ще ти коства десетолевка... и парче от душата - евентуално.

За социалните хора го има и в социалната мрежа.

Leave a reply