Music Pro 2013

Nescafe Career Boots премина изключително атрактивно за  присъстващите на ShowCase сцената на Music Pro. Всички банди имаха точно определено време и трябваше да се представят в рамките на 20-25 минути.

Стартовия лист започна с група Noth. Още с излизането си момчетата грабнаха публиката и тя нарастваше постепенно с всяка минута от тяхното представяне. 20-минутното шоу, което представиха младите таланти, остави бурни реакции и много аплодисменти. Следващите, които се качиха на сцената бяха група Mneme , които също имаха антураж от фенове. Останалите изпълнители бяха много интересни, но за жалост хората се разотидоха защото програмата на фест-а се застъпваше и с други неща. На сцената излязоха Abysmatic, Weil, Acoustic Corporation и Belonoga. Вятърът и студът може също да са били сред причините, хората да се оттеглят някъде на топло, но въпреки това имаше и ентусиасти, които останаха до края и се наслаждаваха на различните стилове, които преминаваха по сцената.

На втория ден журито съобщи своята преценка и наградата отиде при Acoustic Corporation. По този начин завърши конкурсът на Nescafe 3in1 и Music Pro.

MetalHall

Leave a reply