Erased Mini Fest 2015 - София, Бар Зар

На 31 май в столичния Бар Зар ще се проведе Erased Mini Fest. В него ще се включат пет софийски и една варненска група. Входната такса за събитието е 6 лева, а началото е в 18:00 часа.
Ето малко информация за групите, които ще се включат:

Doppleganger са възродените софийски пънкари Screanshot. Този път с нов китарист, това ще е първото им участие от около година.

AxeZ са варненска траш метъл група. Участваха са във W:O:A MEtal Battle Bulgaria 2015. Имат издаден диск със заглавие "Live & Pay".

Fate Means Nothing е софийска деткор група. Фронтменът им е вокал и на Khan и Dash The Effort, а в началото на месеца участваха в Spring Carnage Vol. II, за който можете да прочетете в нашия репортаж.

Citzen Erased са добре познати на българските фенове със своето дебютно ЕР "Un Sentiment Éternel". Активни са от 2014 година и имат сериозен брой участия зад гърба си.

 

Simai са софийска рапкор група, която от две години изгражда сериозна фен база из цялата страна. Наскоро приключиха своето турне със Citizen Erased, а в момента текат записите на техния дебютен албум.

Escape From Inferno са метълкор група от София и заедно с Fate Means Nothing забиха на Spring Carnage Vol. II. В момента планират предстоящото си турне с Feast Of Insanity и работят над своя студиен дебют. Те се явяват заместници на отказалите концерта Paranormal.

Георги Искърски

Leave a reply