Downer Kill влизат в студио

Пловдивската метълкор банда Downer Kill обявиха, че ги очакват записи на няколко нови парчета, както и на първия им видео клип. До момента бандата има студиен запис на едно парче – Razors In Hands.

Понастоящем Downer Kill работят по второ парче, което е почти готово – записани са барабаните и китарите, като остават само записите на вокалите. Музикален продуцент е Васил Вълчев. Песента се записва в студио F.1 Sound Records, където е направен записът и на първото парче.

Паралелно с това утре бандата заминава за София, където започват записите на още едно парче, към което ще има и видео клип. Това е наградата от конкурса „Голямото междучасие 4“, което Downer Kill печелят през миналата година, за най-добра ученическа банда. Парчето и клипът ще бъдат продуцирани от Димитър Ковачев – Фънки и D2.

Очаква се скоро да започнат записите на още две парчета на бандата. Едното е награда от конкурса, организиран от Милена Славова, „Силата на рока 2“, а другото ще бъде записано и продуцирано то ODD CREW.

MetalHall

Leave a reply