Destroy Analogy: "Музиката е оръжието с което се изправяме пред света"

-Здравейте , как сте?

Здравей, благодарим! Нещата при нас са екстра, надявам се и при теб да е така.

-От скоро се присъедини  новата ви барабанистка! Как се чувства тя в групата? Бързо ли се приобщи?

Определено е щастлива и развълнувана, аз също се радвам много че се присъедини към проекта. За напред се надяваме процеса на работа да бъде на друго ниво.

-Ще ни разкажете ли нещо повече за проекта? Как се роди  идеята и кой е инициатора?

Идеята за проекта се роди през 2008, в град Стара Загора от мен Ivo Finssterreich, основател на Destroy Analogy. С бивш член на проекта, създадохме няколко демо песни, част от които останаха, други – отпаднаха. Лично за мен дори самото демо не е официално издание, но ще поработим върху това.

-Нека представим кой всъщност стои зад него и каква дейност изпълнява?

За момента в основата на проекта стоим аз и Маги.

-До момента всичко е било програмирано, но сега идва времето на живите изпълнения и истинското представяне на музиката ви! Интересно ми е от къде обмисляте да започнете?

Като за начало довършване на демото, много репетиции, в нашата нова репетиционна. Разбира се времето ще покаже насоката на проекта.

-Музиката е най-доброто средство да изразиш себе си пред околните и света! Какво е вашето послание към хората?

 Да бъдат себе си, прeди всичко. Да отстояват позициите си и да се уважават, колкото и да е трудно това понякога в днешно време. Целта ни е да покажем истинската страна на нещата и да ги наричаме с истинските им имена. Не се доказваме пред никого, просто ще преминем границите дадени ни от обществото.

-Проекта не е с цел да припечелва, а да достигне до повече хора и да разберат вашето послание! Но какво се случва когато опре кокала до ножа, именно парите?

Да, определено проекта ни не е с цел пари. Основната ни цел при правенето на музика е да се забявляваме, да създаваме парчета от душа. Парите никога не са ни били приоритет. Тениските, значки и т.н. са подарък за истинските фенове на музиката, защото те не са просто фенове, а и наше семейство.

-Кое е най –голямото ви предизвикателство до момента?

Тепърва предстоят такива.

-„Destroy Analogy не е само проект.Това е Религия,Братство,Чест и Толерантност“- Кога музиката прераства в нещо повече от послание?

Когато я чувстваш дълбоко в душата си, това е нашата признателност към музиката.

-Какво ви подтикна да се занимавате с музика и кое е нещото, което оказва влияние върху творчеството ви?

Музиката е оръжието с което се изправяме пред света, чрез нея казваме нещата които са дълбоко в нас, без срам изразяваме себе си . Прави ни по-силни и ни обединява, кара ни да вървим напред към по-добро.

-Какви са вашите лични музикални предпочитания?

Слушаме много разновидности на „тежката музика“-      Rock,Heavy,Power,Speed Metal, Thrash,Death,Grindcore,Gore Metal, и много други. Винаги сме и ще продължим да подкрепяме любимите си банди, като закупуваме много музика и т.н.

-Извън музиката и проекта разкажете нещо за вас самите?С какво се занимавате?

Маги учи, аз работя. Ходене по концерти, много забавления. Като цяло интересите ни са свързани с много неща, най-вече в сферата на музиката.

-Като за финал нека обобщим какво да очакваме през тази година?

Надяваме се, това да е едно по-добро и по-силно ново начало за Destroy Analogy.

-Благодаря ви,пожелавам ви успех и реализация!

И ние благодарим! Успех на теб и на екипа на MetalHall. Бъдете верни, бъдете себе си и вярвайте в музиката. Човек продължава до край, само когато обича истински от сърце и душа. Horns Up666 CHEERS!!!

MetalHall

Leave a reply