CUPOLA ще участват в Autumn Souls Of Sofia 2015

На 10 октомври 2015 г. в столичния клуб Bar "ZAR" (ул. Цар Самуил 50) ще се проведе фестивалът Autumn Souls Of Sofia 2015, като досега бяха обявени като участници турската Black Metal шайка MORIBUND OBLIVION, сръбската Doom Metal група THE FATHER OF SERPENTS, българската Death Doom Metal банда BLEAK REVELATION и българската Melodic Black Metal група SOURCES OF I. Към фестивала се присъедини софийската екстремна формация CUPOLA.

Макар и около CUPOLA всичко да е привидно спокойно на този етап, момчетата от групата готвят сериозно втория си студиен албум. Немалка част от работата по него вече е свършена, а в следващите месеци предстои и финализиране на тавата. Макар и да е твърде рано за точни прогнози, албумът се очаква да излезе навреме за десетата годишнина на бандата през есента. Очаквайте разтърсващ саунд и развитие на Melodic Death стила на CUPOLA.

Продажбата на билети вече е започнала в мрежата на eTicketsMall, като до края на месец май те ще бъдат на цена 25 лв. Броят билети е ограничен до 150.

Предстои обявяването на имената на още групи участници от България и чужбина. Следете за повече информация на сайта и фейсбук страницата на фестивала.

 

MetalHall

Leave a reply