Cupola представя Pandaemonium с турне в България‏

Вторият студиен албум на CupolaPandaemonium, излиза след броени дни, като съвсем скоро след това групата започва мини турне в негова подкрепа. След промоцията на тавата с рилийз/лисънинг парти в столичния бар The Black Lodge на 12.11, концертите на живо стартират с дата в София. На 15.11 в Mixtape 5 (B-Side) бандата ще изсвири целия албум, като ще отбележи и 10-тата си годишнина със стари парчета. Специален съпорт ще дойде от гостите Here and Now и LieVeil. Началото е в 20:00часа, а входът – 8 лв.

Турнето продължава в Пловдив, където Cupola ще забие на 20.11 с подкрепата на местните Inflict в Stage 51. Лайвът стартира в19:00 часа, като входът ще бъде 6 лв. Следва Свищов и клуб Disorder, където при вход свободен бандата ще се качи на сцената в 19:30 часа.

Клуб Smile във Варна е последната спирка от турнето, като концертът ще бъде подкрепен от Clot. Началото ще бъде дадено в 21:00 часа при вход от 6 лв.

По време на всички дати от турнето, както и в рамките на партито по

официалното му излизане, албумът ще бъде в продажба, като заедно с него ще се предлага и нов мърчъндайз на бандата. Всички подробности около концертите могат да бъдат открити на официалната Facebook страница на Cupola.

MetalHall

Leave a reply