This Burning Day се раздели с двама от членовете на групата

Преди броени минути This Burning Day споделиха с феновете си чрез своята фейсбук страница, че двама от досегашните й членове напускат . Ето какво написаха момчетата по повод това:

"„Когато една врата се за затваря, друга се отваря.”

След три наистина стойностни и съзидателни години, изпълнени с много труд, позитивни емоции, споделени усмихнати мигове, активна и успешна концертна и творческа дейност, следва да публикуваме може би най-нежизнерадостния си пост от създаването на групата: This Burning Day остава без двама от своите членове, а именно - Иво (Remy Lebeau) и Стеф (Liber Nox). Причините за решението им да напуснат This Burning Day са продиктувани от много фактори, както личностни, така и музикални. Това е сериозно сътресение и загуба както за нас (останалите от групата), така и за самата група..

Надяваме се, че всичко това се случва с причина и че ще е за добро, както за Иво и Стеф, които възнамеряват да продължат да творят музика , така и за This Burning Day. Пожелаваме им щастие и успехи както в личен, така и в музикален план.

Поради разбираеми причини групата временно ще преустанови концертната си дейност, съсредоточавайки се върху започнатите вече записи и работа по издаването на първото TBD ЕP. 

ПОЗДРАВИ, БЛАГОДАРНОСТИ и и РЕСПЕКТ за всички ВАС, които ни оценявате, подкрепяте и мотивирате през годините!

Надяваме се, че ще продължим да ВИ радваме с музиката и енергията си, както ВИЕ не спирате да радвате и инспирирате нас!
(Тедо, Sharky и Калин)"

От екипа пожелаваме на TBD, както и на Иво и Стеф много вдъхновение и бъдещи творчески успехи!

MetalHall

Leave a reply