12-ти национален мото събор "Лудогорски братя" Разград

На 8-ми и 9-ти август в местността Пчелина (Разград) се проведе традиционния 12-ти национален мото събор организиран от мото клуб „Лудогорски братя”. Мотористи от цялата страна посетиха събитието. Тази година то бе в памет на скоро загиналият в инцидент на пътя член на клуба Стамби. Откриването на мото събора бе дадено с едноминутно мълчание в памет на всички загинали на пътя. Водещият се обърна към всички присъстващи като им напомни да внимават на пътя,водачите на автомобили да пазят мотористите,а самите мотористи да пазят себе си.

IMAG3236

За тазгодишният събор бе важно и да се отбележи, че всички събрани средства от входа на събора и продажбата на тениски ще бъдат за семейството на Стамби и по-специално за възстановяването на дъщеря му,която бе с него по време на инцидента и пострада тежко.В памет на Стамби бе отменена традиционната обиколка на града, както и еротичната програма в късните часове.

P1140907

Мероприятието продължи с обичайните и любими на публиката мото игри, в които можеха да се включат всички желаещи. Участниците се забавляваха като прехвърляха презервативи пълни с вода над летва, прекарваха яйца през крачолите на партьорите си и какви ли още не щуротии.Награди получиха първите дошли на събора мотористи както и мотористите пристигнали от най-далечна дестинация.Първият ден на събора завърши със страхотното участие на  Диян Максимов и русенската рокбанда „Old Guns“,които разтърсиха публиката.

P1140978

Вторият ден започна с детски игри,в които малчуганите се надпреварваха със своите моторчета,скачаха с чували и се храниха с кисело мляко със завързани очи. Последва надпреварата за най-шумен мотор.Награда получи и най-добрата самоделка. Вечерта дойде време и за рокбандата „Noth” да завладее сцената на събора. Момчетата изпълниха любими на публиката кавъри както и авторското си парче „Има ли смисъл”.

P1150001

След тях последваха още забавни игри и за финал на сцената се качи Звездомир Керемидчиев – Звезди.

MetalHall

Leave a reply