Кое е общото между Gerard Butler, музиката и шкембе чорбата ?

Gerard Butler покори публиката в две поредни години с главните си роли в „300“ и „RocknRolla”. Във втората лента, типично за режисьора Гай Ричи, феновете бяха запленени не само от хитрия сценарий, но и от саундтрака.  Безспорният рок-н-рол хит на 2008-ма беше песента на The Subways - "Rock & Roll Queen", която придоби популярност именно от филма.  Нищо чудно, че това изтреля бандата в световни висини, които замаяха и българската публика. И точно с шеметния си трясък, с който свири триото от Острова, групата напълни столичния club *Mixtape5* през 2012. Концертът бе разбираващ и остана въпросът „Кога пак?“.

На 20 и 21 юни ще получите отговора, защото третото издание на Wrong Fest ще бъде сцена на хитовите The Subways, но и на още други големи имена в междунардната и балканска сцена. С акцент върху хуавото време, бирата и шкембето, публиката ще се радва и на смазващите китари на Truckfighters от Швеция и на гърците Planet of Zeus. Специално за феста се събират култовите АНИМАЦИОНЕРИТЕ, а друг интересен акт от България ще е изпълнението на Нуфри подплатено от sample-музиката на KOTTARASHKY. Пълната програма от 15 невероятни банди можете да видите в събитието във ФБ, което скоро ще прелее 3000 души.

В третото си издание Wrong Fest показва, как умело могат да се комбинират алтернативни и популярни музиканти, но и не забвравя и есенцията на един фестивал – атмосферата. Организаторите са се погрижили за безброй занимания, които ще забавляват хората под лъчите на лятното слънцестоене.  Спортове, детски кът, палатков лагер, вегетариански гозби и шкембета ще се прибавът към релаксиращото усещане да пиеш студена бира, докато скачаш на Plastic Bo. и Popa Sapka. Миксът между добра среда и музикален подбор беше забелязан от съседните страни и Wrong Fest ще бъде посетен и от фенове от Сърбия, Гърция и Румъния.

https://www.facebook.com/TheWrongFest

Wrong Fest Poster

MetalHall

Leave a reply