Интервю с IMPADE

Представете се с няколко думи. Откога свирите заедно?

Свирим като група IMPADE от февруари 2011.От тогава сме сменили не малко членове, имали сме не малко изяви по телевизии, радиа и концерти разбира се. Заснели сме 2 видеоклипа, от които единия излезе на скоро.  В момента сме в състав: Тони Тръкер - пеене, Боян (Боби) - тънки струни, Алекс V - също тънки струни, Виктор Вълчев (Вълка) - дебели струни и аз Виктор Дишев - млатене и удряне.

Как се спряхте на това име за групата? Какво означава? Какво искате да кажете с него?

Виктор Дишев: Още в началото, може би първия месец след създаването или по-точно след 2 репетиции, решихме, че ни трябва име. Видях думата Impede в един текст на Nile, прочетох я Impade и ми хареса как звучи. Оказа се, че това е дублетна форма на глагола impede, който значи възпрепятствам. За наше щастие се оказа, че тази форма на се използва от 1976 и така остана  IMPADE.

Имате ли си лидер в групата или всичко решавате заедно?

Тони: Заедно разбира се.

Боби: Всичко решаваме заедно, тъй като всеки от нас има различни виждания и идеи за каквото и да било, заедно можем да направим най-добрия избор от всичко, така че всички да сме доволни.

Тони: Всеки има ясно разпределени задачи и така работим като едно цяло.

Кой в групата пише текстовете, музиката?

Боби: По голямата част от текстовете са написани от Виктор Дишев, Тони и аз помагаме както можем, а музиката - основите са от Вктор Дишев и мен. След това всички доизпипваме парчето заедно.

Официалното видео към Victim се радва на внимание в интернет. Доволни ли сте от клипа, от парчето като цяло?

Виктор Дишев: Аз съм изключително доволен от резултата, тъй като идеята за това как точно да стане беше моя. От записа съм много доволен както и от клипа.

Тони: След толкова много работа резултатът е приятен.

Боби: Спокойно мога да кажа, че всеки един от нас е изключително доволен и от музиката и от клипа.

Кога да очакваме новия албум?

Тони: Трудно е да се каже, според мен ще е към края на тази година.

Новия албум от колко парчета ще се състои?

Тони: 10 или 11. Имам идея за втори видеоклип със сингъл, но всичко е свързано с финанси. Така че не се знае дали ще имаме нещо ново преди албума.

Какви участия ще имате скоро, където феновете могат да ви чуят на живо?

Тони: Гръмница рок фест - 21ви септември – Банкя.

Боби: През септември ще имаме участие, тъй като всеки един от нас има нужда от почивка. Цяла година работихме доста усърдно и ще продължавам в същия дух.

 

MetalHall

Leave a reply

Още от MetalHall