Интервю с After Midnight

- Здравейте, момчета. Като за начало бихте ли се представили кой какъв е в групата и от кой град сте?
- Здрасти, групата се състои от Георги Паунов - вокали, Георги Ковачев - китари, Георги Аргиров - бас и Митко Пенчев - барабани. Тримата Георги-евци сме от Асеновград, докато Митко е от Пловдив.

- Разкажете кога и как точно се събрахте да свирите?
- През 2011 г. събрахме групата в сегашния състав. Всеки е започнал да свири няколко години преди това, а сегашния line-up не се е променил и си е същия, който беше в началото.

- От кои чужди групи търсите вдъхновение и може ли да определите стила си?
- Търсим вдъхновение най-вече от съвременни банди като например Linkin Park, 30 Seconds To Mars, Papa Roach, The Script. Всеки от нас слуша най-различни групи, но тези банди са ни най-любими и основно от тях търсим вдъхновение. Иначе, определяме нашия стил като смесица от модерен рок и алтърнатив.

- Каква е причината да си смените името от Soundbleed на After Midnight?
- Едната причина е, че искахме да избягаме от лесно определим стил според името, тъй като думата Soundbleed носи негативна нотка, а смислово означава съвсем друго нещо - общо казано разпръснат звук. Другата причина е, че с това ново име просто искаме да започнем на чисто, отначало.

- Имате ли издаден албум и ако да - разкажете нещо повече за него?
- Когато още се казвахме Soundbleed, издадохме едно демо, наречено When It All Began, а под новото име засега нямаме нищо издадено, освен сингъла Losing Control, който пуснахме преди няколко седмици.

- Кога планирате да издадете нов албум, вече под името After Midnight?
- Мислим да издадем нов албум в началото на есента, когато надяваме се, всичко ще е готово. Преди това можем да направим някакво промо, било то чрез интернет или концерти, но определено преди излизането на албума ще направим нещо, може би някакво турне в няколко града в България.

- Разкажете малко повече за най-новата ви песен Losing control?
- Това е една от последните песни, които записвахме за новия албум. Още когато я свирихме за пръв път на концерти, усетихме, че хората я харесват и че тя трябва да бъде нашият първи сингъл.

- Кой пише текстовете и музиката на песните?
- С тази задача се е заел нашият вокал - Георги Паунов.

- Какво можем да очакваме от вас в близко бъдеще?
- Във връзка с промото, определено ще свирим в по-големите градове от страната, може да изнесем също така и някой акустичен концерт. Като цяло хората може да очакват много музика от нас, особено към септември месец. Най-важното е всичко с албума да бъде окей, от там нататък всичко ще е по-лесно.

- Ами, това са въпросите, които съм подготвил, ако пропускам нещо или вие искате да кажете нещо допълнително, сега е момента?
- Искаме да уточним, че сме много готини хора, нека хората да не си мислят, че сме някакви гадни типове (смеят се). Общо взето искаме да призовем хората, освен да слушат нашата музика, да идват и на концертите ни, тъй като там изживяването е съвсем друго... така че заповядайте !

Ради Йовчев

1006145_3171408822109_539821255_n

MetalHall

Leave a reply