Интервю с Биляна от Ivory Twilight

Привет, Бибс! Разкажете ни подробно кога се присъединихте към групата!

Привет и от мен! Присъединяването ми към групата започна с леко „прослушване“, за да видим пасваме ли си с момчетата, което се случи в края на август миналата година. Може би официално се случи на 6.09 на Лаута, когато излезнах с тях за пръв път пред публика. С момчетата се работи изключително леко, разбрани са и не сме имали пререкания досега. Като се съберем за репетиции се забавлявам от сърце с тях, просто не е имало скучна репетиция. Доста се грижат за мен и си ме пазят много, за което изключително много им благодаря.

От кои групи се вдъхновявате?

Групите и изпълнителите, които палят искрата у мен, са безкрайно много, но групата, която винаги ще е в сърцето ми със своя чар и магнетизъм, си остава Queen.

Разкажете ни за новата си песен „Жив“!

Когато се присъединих към групата тази песен бе в своя работен вариант. Изпълняваше се само от Удо. Както се шегуваме – това си е неговата песен. Той реши да добавим и женски вокали, които се дооформиха в крайния си продукт при записите на самата песен. Заслуги и идеи за моите вокални линии има и човекът, при когото записахме парчето и който снима кадрите за клипа към него – Павел Дюлгерски.

Скоро ще имате ли концерт?

Точно преди три дни изнесохме концерт в клуб Библиотеката и представихме видеоклипа на „Жив“. Същата вечер получихме две покани за участия през май и юни. В момента, в който разберем подробности за двете събития или за евентуални по-ранни такива, ще качим информацията във фейсбук страницата ни – там може да бъде намерено всичко, свързано с групата.

Кой пише текстовете на песните ви?

В текстовете дотук душа излива Удо, надявам се в бъдеще аз също да дам своя принос в тази насока.

Какво обичате да правите през свободното си време?

Да чета книги, да експериментирам в кулинарията, да се виждам с близки за мен хора...

Как минава всеки ден преди изява на сцена?

С повечко пиене на чайчета и по-малко говорене по възможност J

Благодаря ви много за отделеното време! Какво ще пожелаете на читателите на Металхол и нашия екип?

Винаги да имат светлина в очите и музика в душите! Да бъдат себе си... и да са по-усмихнати, усмивката прави чудеса! 🙂

Tonia Manolova

Leave a reply