ЕПИЗОД подготвят юбилеен мега концерт

На 20 и 21 юни 2014 г. (петък и събота), на езерото Панчарево до гр. София ще се проведе юбилейният концерт, посветен на 25 години творческа дейност на група „Епизод”.
Повече от двадесет български и чуждестранни групи ще поздравят своите колеги от „Епизод” с юбилея, като изпълнят кавъри на техни песни. А самите „Епизод” са подготвили големи изненади, с които по различен начин ще завършат концертната фиеста в двата дни. Почти е сигурно, че хората, направили оригиналната група преди 25 години, за пръв път ще се съберат на една сцена. Това са певецът Димитър Аргиров, китаристът Мирослав Гълъбов, пианистът Росен Дойчинов, басистът Симеон Христов и барабанистът Панайот Керелезов. Разбира се, заедно с тях ще се появят огромните и кръвожадни палачи, вещици, грешници и други средновековни образи в една дългоочаквана от публиката рок вакханалия.

Под дебелите сенки до самата река, която пълни езерото, е подготвено място за палатки. Ще бъде подготвен и курбан в големи казани за гостите на двудневното събитие. Водопади и вирове очакват любителите на чистата природа. Турнир по футбол между рок групите и други забавни състезания ще текат до залез слънце, преди да започват концертите. А след тези спортни (и музикални) прояви на специална видеостена ще бъде излъчван и най-дългоочакваният футболен турнир – Световните финали в Бразилия.

Всичко това ще бъде заснето за юбилейното DVD.

„Искаме да споделим своя юбилей с колегите си. Това ще сближи създателите на рок музика в България и ще остави позитивен спомен за колегиалност и весело изживяване" – обявиха юбилярите от групата. Те също канят своите колеги от другите български рок групи, които имат желание да се включат в концерта с песни на "Епизод", да пратят свой имейл на epizod_bg@abv.bg , за да получат писмено условията за участие.

MetalHall

Leave a reply