Гръцката Post-Sludge група ALLOCHIRIA гостува в бар "Адамс" на 29-и март

03_AllochiriaПо покана на The Other Side, съвместно с бар-клуб „Адамс”, на 29 март 2015 г., неделя, на софийска сцена ще гостува гръцката Post-Sludge група Allochiria. Към концерта, който е част от тяхното първо европейско турне, ще се присъединят още групи от България и чужбина, което ще бъде обявено допълнително.

Allochiria е Post-Sludge група от Атина, Гърция. Те се формират през 2008 г. и издават едноименно EP през 2010 г. През януари 2014 г. сами издават техния първи дългосвирещ албум, озаглавен “Omonoia” [забележка: omonoia означава “мир” на гръцки език, но също така това е наименованието на централния площад в Атина]. Бандата е свирила на множество концерти в различни гръцки градове.
Албумът “Omonoia” може да бъде чут на http://allochiria.bandcamp.com

Allochiria са свирили с Jungbluth и Lentic Waters в Атина, Гърция през април 2014 г. и с Deafheaven през май същата година. Те се представиха с голям успех на Rockstadt Extreme  Music  Festival в Ръшнов, Румъния през август 2014 г., получавайки множество положителни оценки.  В момента групата организира своето първо европейско турне през пролетта на 2015 г., като част от него е датата в бар-клуб „Адамс” на 29 март.

Музиката им често е сравнявана с тази на Neurosis, Isis, Amenra и Cult of Luna, текстовете са на теми, свързани с човешките отношения в обществото, корупцията, която определя човека в модерните общества, суетните му борби, болезнена рутина и безумни действия.

MetalHall

Leave a reply