Генади Михов от Klosh - ексклузивно за Metal Hall

Klosh е младежка Thrash банда от София, сформирана на емблематичната дата 3 март през 2012 г. След множество рокади най-накрая успяват да се установят в настоящия си състав, който включва:

Александър Миладинов - Бас Китара, Вокали
Веселина Тодорова - Барабани
Генади Михов - Китара, Вокали
Емил Атанасов - Китара

От Metal Hall се свързахме с Генади, който беше така добър да ни разкаже малко повече за бандата.

MH: Името Klosh символизира ли нещо, носи ли някакво послание, защото наистина е нестандартно и привлича вниманието.

Г: Когато аз бях влезнал вече в групата, все още нямаха име. Разбира се, като започнахме да правим по-често репетиции и да ни се получават работите като цяло, трябваше да ваднем някакво име. Искахме да е просто и запомнящо се. Понеже доста често се събирахме огромна тайфа от 10/15 човека, все се шегувахме, че сме клош крю (а.к.а Клошари), та явно от там идва. То и от логото си личи. Макар че вече като ме питат за името на групата, искам да кажа, че съм го видял в някоя книга от стар, забравен език и значи някоя привлекателна научна дума. Ама.. самозалъгвам се.

372893_378832435468201_1796833916_n

MH: Колко авторски парчета имате и как се казват?

Г: В момента имаме 3 готови. Парчетата се казват Acid Rain и Shitman. 3-тото не е озаглавено още. Мразя да слагам имена на песни. Някак трудно е. В пекарната приготвяме още 2 авторски които са изцяло готови откъм китарни партии и до месец ще ги пуснем.

MH: Тези готовите имате ли ги качени някъде да ги покажем на хората?

Г: От повечето концерти качвам разни клипове в YouTube чанъла ми xwarden.
Acid Rain:

А Shitman може да видите тук от 5:47

На 3-тото за жалост нямам клип качен.

MH: Всички знаем колко е труден музикалният пазар за групи, които свирят праведна музика, за разлика от чалга сцената, за съжаление. А на всичкото отгоре вие сте младежка банда. Помага ли ви някой или сами се оправяте?

Г: В началото много съпорт ни хвърлиха RockSchool (Училище за частни уроци върху различни музикални инструменти. Някой от преподавателите са музикантите от Odd Crew), като най-вече като че ли искам да благодаря на Бонзи и Мелина. В последствие се свързахме със Тони Сатаната от Пловдив. Той също ни предостави огромен съпорт. Напоследък взеха нас да ни канят по различни малки мероприятия. Като цяло обаче винаги сами сме се бутали тук и там. Все пак без горе изброените хора, повечето от концертите ни нямаше да бъдат факт.

MH: Kакво можем да очакваме от вас за в бъдеще - албум?

Г: Мисля, че за албум ни е рано. Мислим да ваднем късо демо със 5/6 парчета и 2 кавъра. Друго си е да имаш записано нещо, каквото и да е. Може да се пробваме и на Голямото, кой знае.

MetalHall

Leave a reply