Вижте тримата победители от конкурса „Запиши албума си безплатно”

В надпреварата през 2016 година участваха 21 групи. Тя протече чрез гласуване във фейсбук. Всичко, което трябваше да направят участниците бе, да приветстват своите фенове, да гласуват за тях. Ето и тримата победители:
SLAVE PIT – 729 гласа
TERRAVORE – 619 гласа
THRASHIT – 393 гласа

Те ще имат възможността да се възползват от напълно безплатни услуги в http://www.maxsoundstudios.com/ със съдействието на Максим Горанов (Диана Експрес), Иво Иванов (Enthrallment), Христо Христов (Mediaplan Group) и да запишат своята авторска музика.
SLAVE PIT, които успяха да спечелят първото място, печелят възможността да запишат пълнометражен албум с дължина до 50 минути, както и предложение за неговото издаване / разпространение от  http://mediaplan-group.com/ .

TERRAVORE печелят второто място и възможността да запишат мини албум с дължина до 20 минути и предложение за издаване / разпространение.

THRASHIT се нареждат на трето място и печелят възможността за безплатен мастеринг на песен, мини албум или албум.
Победителите трябва да се подготвят и да влязат в студиото, в следващите шест месеца, в противен случай ще изгубят възможността да се възползват от наградата.

Също така, няма да имат право да участват както следва:
Бандата, спечелила първо място, няма да може да се кандидатира в следващите пет издания на конкурса.
Бандата, спечелила второ място, няма да може да участва в следващите три издания.
Бандата, спечелила поощрителното трето място, ще пропусне само едно издание.

Ето какво споделиха организаторите:
„ Честита нова година! Благодарим на всички групи и проекти, които проявиха интерес и участваха в първото издание. Честито и на спечелилите. Убедени сме, че всички са положили огромни усилия, затова сега е наш ред да покажем какво можем и да създадем едни добри продукции на високо ниво. Второто издание на конкурса започна. Успех на следващите участници!”

Конкурсът включва всички жанрове от класически рок до най-екстремните стилове. Второто издание ще се провежда през цялата 2017 година и ще протече чрез гласуване във фейсбук на адрес -https://www.facebook.com/groups/RecYourAlbum 
Всеки, който желае да се запише за участие, трябва да заяви това, като изпрати имейл на: rec.your.album@gmail.com
Изпратете линк към фейсбук страницата си, снимка на групата, кратка биография, която да включва жанр, име на групата, издания, концертна дейност и т.н. Ще се приемат и заявления на новоформирани проекти, които вероятно нямат издания или концертна дейност.

ВАЖНО! Тази година заявки ще може да подават само групи / проекти, които съществуват в регистрите на министерство на културата!
Гласуването ще стартира точно след 6 месеца. През това време, всички изпратили имейл със заявка за участие, ще бъдат включени в списъка на гласуването, след което ще трябва да разчитат изцяло на подкрепата, на своите фенове. Няма възрастови ограничения в конкурса.

Ето и бандите, които участваха в надпреварата през 2016:
A.B.M Another Body Murdered
Adrenaline Overload
Ciroza
Chainsaw Babies
Day of Execution
 
Grimaze
Incestus
Inflict
Leever
Mass Confusion
Mist en Scene
Nightmare
Paganblut
Rejuvenation
Slave Pit
Terravore
The Future That I Fear
Trashit
Vokyl
Лепкава Гняс
Срам и Позор

MetalHall

Leave a reply

Още от MetalHall