Вижте програмата на Rock IT за месец февруари

Вторниците ще има караоке и Quiz! Началото на  QUIZ-а е в 20:30 часа.  Входът е 30лв на отбор. Началото на караокето е в 22:30 часа,а входът е свободен.През всички петъци и съботи RockAtive Dj’s са ви приготвили селекция от най-любимите парчета! Партитата ще стартират в 22:30, а входът е свободен!
Weekend

На 11.02 младите рокаджии от PSS ще представят своя авторска музика. Те определят новия си стил като хардрок. Към тях ще се присъедини и с Jamie Mc Donald. началото е в 21:00ч., а входът е 6лв.

Jamie MC Donald

На 12.012(четвъртък) е време за барманското шоу Shake It! Drink IT! Rock IT! Да, ще се насладите на флеър номера, ще се състезавате за шотчета и ще експериментирате с ценните течности Metaxa, Cointreau и Passoa, които няма да се разливат напразно, а ще влязат в употреба. Освен това може да застанете и самите вие зад бара. Основният девиз ще е „До дъно“! началото е в 22:00ч., входът е свободен.

Barman_show

На 14.02 RockIT кани всички влюбени и разлюбени на една гореща и мнооого парти вечер. Диджеите са готови да изпълнят всичките ви желания... музикални разбира се!Тази вечер може ще да се признавате в любов колкото и на когото си искате, а ако няма на кого. можете смело да прегърнете чашката или бармана 🙂 Начало: 22:00ч. Вход: 3лв.

St.Valentin

На 18.02 (сряда) ще има The Pomorians - "Айляк парти". Купонът е гарантиран! Началото е в 21:00 часа. Вход: 6лв.

The Pomorians

Тематичният четвъртък за месец февруари ще се състои на 19.02.  Краси Москов (Z-Rock) & DJ Tony (RockAtive, Sugar DJ’s)ще съчетаят  музиката на Rammstein и Marilyn Manson . Всичко това, както винаги, ще бъде комбинирано с танците на изумителните момичета от Sonya Pole Studio.
Началото е в 21:00ч., входът е 5лв.

19.02.

На 25.02 ще е вечер с участието на Милена Славова. Началото е в 21:00ч., а входът е 8лв.

MILENA
На 26.02 (четвъртък)  
се задава взривоопасно ню метъл парти.Трупа Fire Soul се подготвят да си поиграят с огъня и да нажежат страстите, докато ние избухваме на Limp Bizkit, Disturbed,P.O.D., Linkin Park и Papa Roach , Slipknot и много други. Начало: 21:00 ч. Вход: СВОБОДЕН

Fire_NuMetal

MetalHall

Leave a reply