Блиц интервю с Коста Хаджизлатев от Mental Destruction

От кога се занимавате с музика?

Събрахме групата през 2008-ма година в малко по- различен състав. Преди това всеки един от нас е свирил някъде, но това е най-серизната група на всички ни.

Ще ни запознаете ли с вашия стил на свирене?

Стилът ни се върти най-вече около траша, като гледаме да не гоним някакви странни рамки. Всеки от нас слуша различни неща и вкарва по нещо различно в песните.

Разкажете ни стила на кои групи ви вдъхнови?

Основните ни любимци, които за всички са Testament, Slayer, Iron Maiden, Iced Earth и доста други, за които не се сещам.

Имате ли нови проекти?

Относно нови проекти, в момента записваме песни за първия си албум. Процеса се забави известно време, но се надяваме до края на годината да имаме завършен продукт.

На кого от групата се доверявате да пише текстовете на песните?

Текстовете и вокалните партии ги пиша аз (Коцето - вокали). В повечето случаи текста отнема най-много време от измислянето на песента, защото ми се иска музиката ни да носи послание и да има освен музикална, и художествена стойност.

Благодаря ви за отделеното време! Пожелайте нещо на читателите на Metalhall!

Желая им здраве и пари, за да могат да посетят всеки концерт, който искат. И да не забравят да подкрепят авторската музика. Кавъри всеки може да прави. Благодаря и аз за възможността да се появим във вашата медия.

 

 

 

 

Tonia Manolova

Leave a reply