Благотворителен концерт на девет банди в Пловдив

На 14.05.2015 от 17:00 часа на бул. „Руски“ - Летен театър ще се проведе благотворителен концерт с цел набиране на средства за детска клиника при УМБАЛ „Свети Георги“.

Участие в концерта ще вземат девет групи - Ренегат, Krossfire, John Steel, Downer Kill, Wild Horses, Enthronement, Ivory Twilight, End Of Pain и Dark Spirit. Билетите са с цена 10 лв. и могат да се закупят предварително в касата на музикалния магазин на ул."Отец Паисий", на касата на Летен Театър, Пловдив, в седмицата на концерта или в клуб "ПОЛИНЕРО плейс" и пъб "Polinero face".

Всички приходи от концерта ще бъдат дарени и публично отчетени. Концертът ще се състои един ден преди старта на шестото издание на PolineROOOCK fest, като ще се използва същата сцена и същото техническо обезпечаване, което означава перфектен звук и мощно осветление. Вероятно това ще един от най-мащабните благотворителни концерти, правени в Пловдив. Нека да подкрепим децата от детска клиника и да уважим хората, които са създали този благотворителен концерт, както и тези, които ще вземат участие в него.

За повече информация следете събитието във фейсбук.

Жана Софрониева

Leave a reply