Антиспин рок хепънинг "Любов без риск" (снимки)

На 31.05 и 1.06 в Асеновград, с любезното съдействие и финансовата подкрепа на община Асеновград,  се проведе антиспин фест, под надслов "Любов без риск", в който взеха участие шест банди.

Фестът беше открит от пловдивската алтърнатив метъл банда Paranormal, които забиха 5 авторски парчета. След тях на сцената се качиха Downer Kill. Пловдивската метълкор банда продължи да подгрява публиката за група Епизод.

Като че ли дъждът, който прекъсна саунд чека в началото предвещаваше фестът да мине по вода, както за всеобща радост се и случи. Силно се надяваме никой да не е успял да мине под двойната дъга, която се образува над местността св. Трифон...

В края на вечерта всички дружно запяхме химна с Епизод, под музикалния съпровод на Васил Бележков – електрическа и класическа китари, клавишни и беквокал на групата. За всички желаещи имаше осигурен безплатен палатков лагер в непосредствена близост до сцената.

Втората вечер беше открита от софиянците, забиващи пънк рок, Rocky Raccoon. След тях се качиха асеновградчаните Zigg  & Baggio.

Завършекът на вечерта беше със Stop BG Band, които забиха много добре кавъри от различни стилове.

Снимките можете да откриете и в албума на нашата Facebook страница.

MetalHall

Leave a reply