Австрийците HARAKIRI FOR THE SKY се присъединяват към концерта на IXXI в София на 27 ноември

Австрийската Post Black Metal група HARAKIRI FOR THE SKY  тръгва на турне, което ще мине и през София на 27 ноември 2015 г. Бандата пристига по покана на The Other Side и ще излезе на една сцена със шведската Black/Thrash Metal група IXXI, която пък идва от Стокхолм за няколко концерта в нашия регион. Стана ясна и първата българска група, която ще подкрепи чуждестранните гости – това са Black метълите BOLG. Очаква се включването на още български участници.

Мястото на събитието се уточнява. Билетите вече са в продажба в мрежите на eTicketsMall и Ticketlogic на цена от 20 лева. Очаквайте повече подробности.

HARAKIRI FOR THE SKY  се формира през 2011 г. от автора на песните  M.S., който обединява усилия с вокалиста  J.J., за да създадат проект, който да комбинира красотата и емоцията на мрака и яростта на Black метъла. Дебютният им едноимемен албум излиза през 2012 г. чрез Art of Propaganda Records и създава запазената музикална марка на групата.  През април 2014 г. излиза вторият им дългосвирещ албум "Aokigahara" (на англ. "Sea of Trees"), получил много висока оценка. През същата година петимата австрийци предприемат турне, свирейки на фестивали и в клубове в Австрия, Германия, Чехия, Швеция, Италия и Швейцария.

 

Facebook: http://facebook.com/HarakiriForTheSky

Youtube: http://www.youtube.com/user/HarakiriForTheSky

Фейсбук събитие: https://www.facebook.com/events/111264559220973/

MetalHall

Leave a reply